top of page
Elektrisch varen Amsterdam

RECENSIES

Inbouw Waterworld 4kW motor

Geplaatst door Ilse Fokkinga

Na heel veel problemen te hebben gehad met onze dieselmotor uiteindelijk overgestapt op elektrisch varen. Ik ben ontzettend tevreden over alle werkzaamheden die Berend Jan heeft gedaan. Hoge kwaliteit en fijn contact. Hij stuurt steeds foto’s als iets is gedaan waardoor je goed op de hoogte blijft van alle werkzaamheden. Hij heeft ook nog een hele mooie lage motorkist gemaakt voor onze boot zodat er veel meer ruimte is ontstaan. De motor is super stil en het is heerlijk genieten op het water. Ik kan BSA van harte aanbevelen! (I. Fokkinga) 

 

Aanpassen elektronische installatie en accusysteem rondvaart sloep

Geplaatst door Jamie Hughes van Amsterdam Boat Adventures

Ik heb een elektrisch aangedreven passagiersboot die niet goed functioneerde. Dus zocht ik een professioneel bedrijf die mij goed kon adviseren. Ik kwam bij Berend Jan Blanken van Bootservice Amsterdam terecht. Na inspectie van mijn elektronische installatie, kwam Berend er achter dat mijn accu lader, monitor, accu's en de dikte van mijn elektriciteitskabels niet bij elkaar konden. De volgende dag had Berend een duidelijk offerte voor me gemaakt, wat hij adviseerde om te vervangen. Wat de totale kosten waren. En dat me boot in 4 dagen helemaal klaar zou zijn. Hij gaf een betrouwbare gevoel, en ging akkoord! Nu vaart die perfect, en kan op een app van me telefoon precies zien wat de stand/conditie van mijn accu's zijn! Heel handig. Ik raad Berend van Bootservice Amsterdam zeker aan! 

Inbouw Waterworld 4kW motor

Geplaatst door Simon Kip

Dit voorjaar onze dieselmotor laten vervangen door een 4kW elektromotor door Berend Jan. Zeer tevreden over de werkzaamheden. Het afwerkingsniveau is van hoge kwaliteit en hij neemt je mee dmv foto’s in het hele proces, waardoor je precies weet wat hij aan het doen is. Professioneel bedrijf op een top locatie. Zeer tevreden over de werkzaamheden.

Aanpassen bedrading motor

Geplaatst door Erwin Koper
Dit is de beste ontmoeting ooit. Zou een egoïst zijn om te zeggen ga hier niet naar toe. Zeker wanneer je electrische wil varen. Toppper is Berend. 

Inbouw elektrische motor

Geplaatst door Koen Nijsen

Nadat deze zomer mijn oude dieselmotor vastliep, een nachtmerrie voor elke booteigenaar, hebben we besloten de omslag te maken naar een elektrische aandrijving. In rap tempo ben ik langs bedrijven in en rond Amsterdam gegaan, maar Berend was de enige die op redelijk korte termijn tijd had én de tijd nam om met ons mee te denken aan een oplossing. Ik heb me geen moment zorgen hoeven maken over onverwachtse kosten, de telefoon werd altijd opgenomen, en de inbouw was binnen enkele weken voltooid. De sloep vaart ondertussen heerlijk stil en presteert naar verwachtingen!
 

Inbouw dieselmotor

Geplaatst door Toon.W.

Berend-Jan heeft ons zeer goed geholpen! Ook na betaling blijft hij betrokken met vakkundig inzicht en houdt kwaliteit voorop. Aanrader.

 

Inbouw elektrische motor

Geplaatst door Camiel Kroesbergen

Absoluut een expert als het gaat om je dieselsloep ombouwen naar elektrisch. Goed no-nonsense advies, geen commerciële praat maar gewoon eerlijk over wat de beste oplossing is. Zelf had ik een oplossing bedacht voor mijn bootje, maar Berend Jan kwam met een slimmere oplossing die nog goedkoper was ook!

Boot reparatie

Geplaatst door Onno Benninga

Altijd heel goed geholpen door Berend!

Reparatie dieselmotor

Geplaatst door Leks Betlem

Super goed geholpen! Had een probleem met starten van mijn Diesel motor. Berend, de eigenaar, was zo vriendelijk mij direct te helpen en heeft alles doorgemeten en het probleem was snel gevonden en opgelost. Berend kwam ook andere problemen tegen die hij meteen voor mij kon repareren. De factuur was  vele malen lager dan wat ik voorheen gewend was. Aanraden!

Bootmotoren e.a. reparatie, onderhoud in Amsterdam

Geplaatst door Jans Goedee

Bootservice heeft service hoog in het vaandel staan, bovendien is Berend Jan een heel goede vakman. Ik had een probleem met mijn sloep. Ik kon meteen langskomen en werd direct geholpen. Berend Jan had in één oogopslag het probleem gevonden en heeft het (gratis) meteen gerepareerd. Aanrader !

Complete revisie Sloep in Amsterdam
Geplaatst door Steven Bosch en Stefan Peppelenbos Pine ICT BV
Wij zijn met Berend Jan in contact gekomen na een zoektocht op het internet naar een betrouwbare partij voor de revisie van onze sloep. Vanaf het eerste contact heeft Berend ons direct een vertrouwd gevoel gegeven en heeft hij dit vertrouwen ook meer dan waargemaakt. Een uitstekende vakman met verstand van zaken. Hij denkt altijd met je mee en verkiest een goede, betaalbare optie boven onnodig geld verspillen. Gezien de kosten te overzien waren hebben wij gaandeweg besloten om onze sloep volledig onder handen te laten nemen door Berend Jan en zijn team. Van een motorrevisie (Vetus 2 cilinder), herstellen van de gehele elektronica, schilderen van het boven- en onderschip tot aan het leveren van een op maat gemaakt afdekzeil. Een zeer goed adres! Wij kunnen Bootservice Amsterdam aan iedereen aanraden.

Boot service in Amsterdam

Geplaatst door berdt

Beste Berend Jan. Wat een topper ben je nadat ik je gisteren belde met een storing aan mijn aandrijving. Nadat ik uitgelegd had wat er aan de hand was heb je me nadat ik foto's gestuurd had en jij erg druk was door de telefoon van advies gedaan. Door jouw super vriendelijke en goede uitleg heb ik de klemringstuurdruklager kunnen demonteren en een nieuwe op gehaald en gemonteerd waarna we nog even heerlijk hebben kunnen varen. uiteraard heb ik je laten weten via de telefoon dat het gelukt is nogmaals een echte topper en dat zonder financieel verhaal ..... nogmaals erg bedankt en hoop dat je het meer dan goed gaat. Zouden veel meer mensen op deze planeet rond moeten lopen zoals jij. Tppppperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Berdt Ribbels

Groot onderhoud Vetus motor sloep in Amsterdam
Geplaatst door Frits
Berend-Jan heeft mijn sloep op lokatie een grote beurt gegeven. Daarnaast mij nog van een aantal adviezen voorzien over de Vetus motor. Ik vond het een heel leerzame ervaring. De motor loop als een zonnetje. Wat ik heel prettig vond dat hij de grote beurt voor een vaste prijs inclusief olie & onderdelen heeft gedaan. Zodoende zijn er geen verrassingen.

Heel prettig. Berend-Jan is een prima vakman waarbij je motor in goede handen is.

Nieuwe motor inbouwen in sloep in Amsterdam
Geplaatst door Sergei Lelieveld
Berend-Jan heeft in mijn boot de oude Volvo-Penta vervangen voor een nieuwe Vetus inclusief aandrijflijn. Dit is op zeer vakkundige wijze gebeurd. Door zijn goede advies zijn de kosten ook nog beter uitgevallen dan ik had begroot. De nieuwe fundatie is vakkundig (en degelijk) ingebouwd. Wat voor mij heel belangrijk was: de boot was op de afgesproken dag klaar. Communicatie is tijdens het hele project goed verlopen. Al met al een echt aanrader.

 

Reparatie bootmotor in Amsterdam
Geplaatst door Steen jr Hansen
M'n sloepje was in de grachten van Amsterdam tot stilstand gekomen. Door Berend Jan varen we weer met veel plezier veder hij heeft ons geel goed geholpen en hielp ons met problemen die we nog hadden op gemerkt zonder ons daar extra geld voor te rekenen. Dank Berend Jan

 

Motor vervangen in sloep in Amsterdam
Geplaatst door Jasper Teijsse
Wij zijn zeer tevreden over Bootservice Amsterdam. Berend Jan heeft onze boot voorzien van een nieuwe motor en aandrijflijn, nieuw laswerk en nieuwe anti- fouling. Berend Jan is uitermate betrouwbaar, vakkundig en professioneel. Hij communiceert duidelijk en regelmatig en houdt zich aan zijn afspraken. Daarnaast is hij helder in zijn advies en zeer toegewijd en klantvriendelijk. Ik kan hem iedereen aanraden!

 

Advies electra in Amsterdam
Geplaatst door Bram
Met een elektrisch probleem (starten) opgebeld en samen stap voor stap het probleem gevonden en opgelost.

Gratis. Te gek. Dank je wel!
 

Volledig ondergelopen Motor in Amsterdam
Geplaatst door Lars
Berend Jan is wellicht niet de goedkoopste van Marktplaats, maar absoluut de beste. Hij weet van de hoed en de rand. Waar een concurrent direct zei dat onze motor kapot was, wist Berend Jan het echte probleem te achterhalen en vakkundig op te lossen! Hij houdt je gedurende het proces zeer goed op de hoogte door vaak foto's te sturen en je uit te leggen waarom zaken bijv. langer kunnen duren. ABSOLUTE AANRADER!!!

 

Vervangen stuurinrichting in Amsterdam
Geplaatst door Wilma
Wij hebben onze stuurinrichting laten vervangen door Berend Jan. Hij heeft een hydraulisch systeem ingebouwd in onze sloep. Op advies is ook de motor fundatie aangepast, waardoor de boot veel minder trilt dan voorheen. Super tevreden over de werkzaamheden. Je merkt aan alles dat het met grote zorg wordt uitgevoerd.

 

Inbouw binnenboord motor in Amsterdam
Geplaatst door Reinder
Na eindeloos gedoe met andere scheepswerven betreffende mijn binnenboordmotor uiteindelijk bij Bootservice uitgekomen.
Wat een verademing!!!! Berend Jan was binnen 1 dag ter plekke om het probleem te bekijken, duidelijkheid te
scheppen en met een passende oplossing te komen. Hij heeft een nieuwe motor ingebouwd incl aandrijflijn voor een zeer scherpe prijs. Het werk is snel, netjes en volgens afspraak gedaan. Bootservice Amsterdam (in de persoon van Berend Jan) is de enige die nog aan mijn boot mag werken.

 

Koelmotor Boot in Amsterdam
Geplaatst door Hageman
Erg tevreden met Bootservice Amsterdam.
Berend Jan is een absolute vakman die ons probleem met de koeling van de motor professioneel heeft opgelost. De naam Bootservice zegt het al, de service van Berend Jan is namelijk top. Hij is betrouwbaar, flexibel en komt niet met onverwachte kosten. Kortom, Bootservice Amsterdam is een absolute aanrader! Gr. Roderik

 

Herstel sloep in Amsterdam
Geplaatst door Rob Hoogland
Bootservice Amsterdam bleek voor mij de reddende engel. Mijn sloep vertoonde de afgelopen zomer, in 2012, ernstige haperingen, zowel motorisch als met de hydraulische besturing. Ik riep de hulp in van twee bedrijven, die beide om duistere redenen afhaakten, een euvel dat vaker voorkomt in pleziervaart kringen. Op internet vond ik vervolgens bootserviceamsterdam.nl van Berend Jan Blanken. Hij bracht redding. Op voorbeeldige wijze herstelde hij deze winter de grote technische mankementen. Ik kan nu weer met een gerust hart aan boord van mijn sloep stappen.

Ik kies nooit meer een ander. Rob Hoogland, Amsterdam.
 

Onderhoud en vervanging koppakking in Amsterdam
Geplaatst door Stijn
Ons bootje vaart weer als vanouds door reparatie van Berend Jan. Hij is vakkundig open, betrouwbaar en eerlijk. Ik kan hem iedereen aanbevelen.

 

Bootservice in Amsterdam
Geplaatst door Derksen
Zoals je aan alle beoordelingen kan zien is eenieder enthousiast over "Bootserviceamsterdam" Ook ik sluit me daar bij aan. Ik heb een nieuw roer laten maken, skeg en kim laten aanbrengen een servicebeurt laten doen en ben bijzonder tevreden. werkelijk: snel, professioneel, vakwerk, duidelijk in communicatie "geen onverwachte
tegenvallers" zeeeeeeer positief een aanrader!!! Groet Joris Derksen Amsterdam

 

Inbouwen stuur + console in Amsterdam
Geplaatst door Straatsma
Berend Jan heeft voor ons een stuurconsole in onze sloep gebouwd en deze perfect op de buitenboordmotor aangesloten. Netjes gewerkt en goed meedenken, houdt niet van krakkemikkige oplossingen en gaat voor degelijkheid. Goede communicatie over het project, aanrader dus!

 

Vervangen inboard motor in Amsterdam
Geplaatst door Martijn
Goede ervaringen met Berend Jan. Vervanging van een benzine inboard voor een diesel. Professioneel, flexibel, kundig en snelle afhandeling. Ik kan Berend Jan dus ook van harte aanbevelen.

 

Probleem diagnose Volvo Penta MD2B in Weesp
Geplaatst door Hans Meijndert
Had een probleem met mijn Volvo Penta MD2B. De motor viel na langdurig varen stil en kon niet meer gestart worden. BSA heeft de motor grondig voor mij nagekeken en raadde aan de intercooler van Martec (achteraf opgebouwd door eerdere eigenaar) te verwijderen omdat het leek dat deze onvoldoende koelcapaciteit leek te hebben. Na deze zelf te hebben gedemonteerd was het probleem opgelost. Prima advies van BSA dus. Daarnaast inderdaad faire prijzen en heel open communicatie over wat je allemaal zelf aan je motor kunt sleutelen. Prima service dus! 

 

Vervangen keerkoppeling in Amsterdam
Geplaatst door janvankampen48
Ondanks mijn keerkoppeling laten vervangen door Berend Jan. Motor moest eruit gehesen worden om de werkzaamheden uit te voeren. Alles is met vakmanschap uitgevoerd. 

 

Reparatie en onderhoud sloep in Amsterdam
Geplaatst door harald.beekman
Vakmanschap, goede service, heldere communicatie, werkt transparant en fair prices. Erg tevreden.

 

Flexible Transmission in Amsterdam
Geplaatst door Chris
Motor: Volvo Penta 2003 with MS2B gearbox.
Problem: propeller shaft not turning with sufficient power. Beren had the problem quickly and skillfully diagnosed - a damaged Vetus flexible transmission (type 6). He knew exactly what he was doing, had the right tools for the job and charges a fair price for repairs on location. He also gave some very useful tips about the motor. Highly recommended.

 

Vervangen motor in Amsterdam
Geplaatst door Bas
Na een hoop ellende bij sloepgoed ben ik uiteindelijk bij Berend terecht gekomen. Hij heeft binnen een week mijn sloep voorzien van een nieuwe motor en vaarklaar gemaakt. Snelle service, goede communicatie onderweg heeft ertoe geleid dat ik nog een tijdje heb kunnen varen deze zomer. Ik kan Bootserviceamsterdam aan iedereen met een boot aanbevelen. Erg betrouwbaar en gewoon goed. 

 

Vervangen motor in Amsterdam
Geplaatst door Ebel Meijer
Bootservice heeft recent de motor van mijn sloep vervangen door een ander exemplaar. Berend Jan is zeer accuraat, jaagt je niet onnodig op kosten en denkt erg met je mee. Het eindresultaat is zeer goed. Bootservice kent een behoorlijk uurloon maar daar krijg je zeker kwaliteit voor terug. In een markt waar veel kaf tussen het koren actief is, is BSA zeker een aanrader!
Voor eventuele telefonische toelichting kunt u mij bellen. Tel nummer via BSA. Met vriendelijke groeten, Ebel Meijer

 

Boot reparatie in Amsterdam
Geplaatst door Paul
Recent had ik problemen met mijn sloep (meestal electra problemen). Ik had wel een goed ervaring met Berend van Bootservice Amsterdam - betrouwbaar, professionele en vriendelijk. Hij heeft alles snel opgelost voor mij. Als je boot problemen hebben, bel hem gewoon.

 

Reparatie in Amsterdam
Geplaatst door Jasper Kuiper
Zeer deskundig, snel en vriendelijk. Niets anders dan positief! Na het kopen van een sloep bleek dat ongeveer alles aan de motor niet goed was. Berend heeft ernaar gekeken en wist meteen wat er moest gebeuren. Hij heeft er meteen tijd voor gemaakt en binnen een week konden we het water op. Gedurende de reparatie heeft hij mij telkens op de hoogte gehouden en dat geeft een goed gevoel. Maar ook na het opleveren houdt Berend vinger aan de pols om er zeker van te zijn dat hij een tevreden klant achterlaat. Dit is meer dan gelukt! 

 

Boot in Amsterdam
Geplaatst door Hans
Snelle service! Goede informatie! Ik ben er helemaal blij mee! Inbouwen nieuwe motor in amsterdam Geplaatst door niels op 09 sep. '11 | 6 jaar actief op Marktplaats Bootservice Amsterdam heeft mij goed geholpen en geadviseerd met het inbouwen van een nieuwe motor. Ben over de service en transparantie van de heer Blanken zeer tevreden. Niels

 

Motor inbouwen in sloep in Amsterdam
Geplaatst door Justin de Bolster
Zeer tevreden over de service van Bootservice Amsterdam. Ik heb een nieuwe motor, as en schroef laten inbouwen in mijn sloep. Voordat dit is gebeurt heb ik eerst goed advies gekregen over de motor en het laten inbouwen. BSA is zeer flexibel, denkt met je mee, werkt netjes, komt afspraken na en houd je op de hoogte van de werkzaamheden. Bij dit bedrijf krijg je waar voor je geld.

 

Bootreparatie in Amsterdam
Geplaatst door Martine Kok
Berend Jan, wil je bij deze nog bedanken voor jouw bijdrage aan een geweldige vakantie met mijn twee kids op onze sloep! Een heel avontuur zonder man aan boord maar elke ochtend, elke brug en elke sluis was het starten en lopen en jij weet als geen ander wat we (jij ;-) en mijn liefhebbende doch absent partner) hebben moeten versleutelen aan onze oude reddingssloep inclusief je support bij meer dan één pechgeval onderweg! Helemaal top, van nieuwe startmotor, inbouw nieuwe koppeling, trillingsdempers etc. (je mag binnenkort even kijken naar de schroef want Pampus iets te dichtbij genomen ;-) Aan jou zal het niet liggen, bedankt voor je expertise en de behouden vaart! Gr. Martine

 

Sloep reparatie in Amsterdam
Geplaatst door René Vlaanderen
Na diverse vervelende ervaringen met de Sloepcompany, de verkoper van de boot terecht gekomen bij Berend Jan van Bootservice A'dam Alle problemen werden serieus genomen en doorgesproken. Het stuurmechanisme is vervangen door een beweegbare hydraulische stang en de motor (Sabb 30pk) is op een flink aantal punten onder handen genomen en er zijn verbeteringen aangebracht en op het dashboard is contactslot vernieuwd en elektra verbeterd. Tussendoor ben ik op de hoogte gehouden over stand van zaken, prijs viel hoger uit maar ik had daar wel een keuze in. Alles tenslotte perfect afgeleverd.

 

Motoronderhoud en mankementen in Breda
Geplaatst door Nanny
Prima en snelle service, bovendien heeft Berend Jan er nog een mooi stuurtje op gezet uit de jaren 50! Dank daarvoor! Kortom ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen! Top!

 

Reviseren volvo penta in Amsterdam
Geplaatst door Theo
goede ervaring gehad met BSA. Mijn Volvo Penta motor is door hevige regenval en vorst in januari onder water komen te staan. BSA heeft de motor eruit getakeld, onderdelen vervangen/gereviseerd en de motor een onderhoudsbeurt gegeven. De motor loopt weer al een zonnetje! BSA maakt z’n naam waar. 

 

Boot & motor onderhoud in Amsterdam
Geplaatst door René
na 1 telefoontje met BSA omtrent het onderhoud en verwijdering van de Johnson BB motor op mijn boot kon er al gelijk een afspraak gemaakt worden voor de verwijdering van de motor, deze is binnen 2 dagen zeer deskundig verwijdert en dhr B.J. Blanken heeft deze in zeer duidelijk overleg een gehele servicebeurt gegeven, de motor is binnen 1 week weer zeer deskundig terug op de boot geplaatst en loop weer zeer goed. Betrouwbaar , professioneel , factuur , snel , motto! als we het doen doen we het goed!! Nou helemaal top dit bedrijf! Bedankt! Anil.

 

Staartstukken in Rhoon
Geplaatst door Henk
Na goed overleg hebben mijn staartstukken een servicebeurt gehad door BSA. Prima gedaan en de monteur gaf me nog de nodige tips voor me Volvo Penta motoren. Zeker een aanrader BSA voor je onderhoud of problemen met je boot .

Servicebeurt dieselmotor in Amsterdam
Geplaatst door Theo Tebe
Mijn Volvo Penta diesel een servicebeurt laten geven, ik kon langskomen aan het Nieuwemeer en na 2 uur de boot weer meenemen, goed geregeld allemaal, gaven ook nog eens goed advies werken zeer netjes super aardige gasten, ik heb mijn servicecenter gevonden, tot de volgende keer. 

 

Staartstuk gereviseerd in Heemstede
Geplaatst door Ralph
Heb mijn staartstuk laten servicen zag er allemaal netjes uit. Stuurde ook nog een foto dat hij uit elkaar lag dus geen half werk. Ben erg netjes geholpen er werd een mooi kosten overzicht gemaakt dus geen onverwachte kosten. Hielp ook nog even met me tilt en gaf daar tips over. Goeie service zeker aan te raden

 

Uitgebreide oplapbeurt motor+staart in Amsterdam
Geplaatst door Laurens
Wat mij betreft is BSA het adres bij uitstek in Amsterdam e.o. als je je motor en/of staartstuk in vertrouwde handen wilt laten onderhouden, repareren of reviseren. Zeer flexibele en hulpvaardige instelling. Alles in goed overleg. Goede kennis van zaken. Voortdurend op zoek naar de meest economische oplossing. Erg tevreden.

 

Mercruiser servicebeurt en reparatie in Amsterdam
Geplaatst door Michiel
vakkundig, flexibel, zakelijk zeer correct en nemen geen genoegen met half werk. Het zijn ook nog eens zeer geschikte gasten. Hele goede keus om je reparatie en of onderhoud bij hun in handen te geven.

 

Reparatie dieselinjectie pomp in Huizen
Geplaatst door R.cos
Recent hebben wij onze boot verkocht. Tijdens de technische inspectie bleek er een druppel dieselolie te hangen aan het pomphuis van de dieselpomp. Contractueel waren wij verplicht deze 'lekkage' te laten repareren. Hiervoor hebben we eerst contact opgenomen met een aantal Volvo Penta reparatie bedrijven. De eerste kwam eerst kijken en liet weten dat hiervoor de boot naar de werf moest. Gezien het moment van levering was dit geen optie. Met de tweede is eerst uitgebreid getelefoneerd, ze bleken er weinig zin in te hebben. Tot op heden zitten we nog op een bericht van ze te wachten. Door het uitblijven van adequate hulp zijn we op het internet gaan zoeken naar een alternatief en hebben deze gevonden bij Boot Service Amsterdam. Op woensdagavond rond kwart voor negen hebben we het mobiele nummer gebeld en kregen tot onze
verbazing iemand aan de telefoon. Nadat we hebben uitgelegd wat het probleem was en aanvullend een email met foto's hadden gestuurd, kwam nog dezelfde avond het positieve bericht dat ze het probleem voor ons konden oplossen. De volgende dag heeft BSA de boot bezocht om het probleem te bekijken. Het probleem is vervolgens opgelost, ondanks dat het probleem groter was dan in eerste instantie was gedacht. De boot kon op tijd geleverd worden. Helaas kreeg de reparatie nog een staartje, bij aankomst in de nieuwe haven in Papenburg Duitsland bleek de pomp toch weer iets te lekken. BSA lost dit kosteloos op met een Duitse collega. Geen aanmerking? Ja toch..., op de factuur staat geen telefoonnummer. Bij een eventuele nieuwe afspraak moeten we ze weer via het internet vinden. Kortom onze ervaring met BSA is zeer positief.

 

Groot onderhoud aan staartstuk in Amsterdam
Geplaatst door Robert
Klein, flexibel, deskundig, betrouwbaar en servicegericht bedrijf. Afspraken werden goed nagekomen. Geeft goede adviezen en heeft verstand van motoren en staartstukken, bovendien echte liefhebber van Volvo Penta.

bottom of page